Mijn werkwijze

We spreken elkaar van tevoren vrijblijvend om kennis te maken. Dat kan op een locatie wat voor ons beiden makkelijk aan te rijden is. Eventueel kunnen we ook telefonisch of via skype met elkaar spreken.

Graag hoor ik dan wat jullie wensen zijn en voor hoeveel uur jullie mij zouden willen inhuren. Ik hoor dan graag jullie liefdesverhaal: o.a. waar jullie elkaar ontmoet hebben, hoe de een de ander ten huwelijk heeft gevraagd, wie jullie getuigen zijn, wie de ringen komt brengen, wie er belangrijk voor jullie zijn etc. Zo krijg ik een goed beeld van wie jullie zijn en hoe ik jullie dag op de best mogelijk manier kan vastleggen. Vlak voor de bruiloft ontvang ik graag een draaiboek, zodat ik tijdig klaar kan staan voor bepaalde momenten. Daarnaast is contact met jullie ceremoniemeester(s) gedurende de dag ook fijn.

Tijdens de dag zelf probeer ik zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn. Ik werk met een HD-camera. Bij de ceremonie maak ik gebruik van minimaal 2 HD-camera’s. Ook beschik ik over een clip-on microfoon, wanneer het nodig is om de stem van de trouwambtenaar of van het bruidspaar te versterken. Denk aan een trouwlocatie buiten met veel wind. Ook beschik ik over een audio-recorder om geluid eventueel direct van een mengpaneel/boxen op te nemen.

Na jullie grote dag ga ik aan de slag met het monteren van de filmopnames. Ik streef ernaar om binnen 4 weken een korte weddingclip van 3-5 minuten te leveren. Dit is handig om aan mensen te laten zien die er wel of niet bij waren. Het is voor hen niet te langdradig, maar toch een goed overzicht van de gehele dag. Daarnaast krijgen jullie na 6-12 weken een langere trouwfilm.  De duur daarvan is afhankelijk van het gekozen pakket. In de weddingclip en langere trouwfilm maak ik gebruik van achtergrondmuziek, waarvan ik denk dat dit het beste bij de sfeer van jullie bruiloft past. Van deze muziek koop ik dan de licentie vanwege auteursrechten (prijs is opgenomen in de pakketprijzen). Indien u liever zelf gekozen muziek onder weddingclip wilt, kan ik kijken of daar een licentie voor te verkrijgen is.

Bij vragen over mijn werkwijze kunt u altijd contact met mij opnemen!

 

Terug naar bruiloftsvideografie.