Over mij

videograaf1-e1538926831101.jpgMijn naam is Adriënne Barel, ik ben 31 jaar en woonachtig in Zoetermeer (vlakbij Den Haag). Al vanaf jonge leeftijd maak ik filmpjes van alles en nog wat. Al snel ging het over in het filmen en monteren van eigen vakantievideo’s en af en toe ook die van vrienden en kennissen. Voor mijn werk als leerkracht op een basisschool heb ik ook verschillende filmpjes gemaakt: o.a. lipdubs, flashmops en Sinterklaasfilmpjes.

Toen ik in 2017 ging trouwen, ben ik van te voren verschillende trouwbeurzen afgegaan. Zo raakte ik in contact met andere videografen als optie voor mijn eigen bruiloft. Toen wist ik het: ik wilde ook van mijn hobby mijn beroep maken en videograaf worden! Inmiddels heb ik ook de nodige cursussen gevolgd om mezelf te blijven verbeteren.

Het is mijn passie om gebeurtenissen zo mooi mogelijk vast te leggen op film, ondersteund door bijpassende muziek. Op die manier probeer ik het ‘gevoel’ en de ‘emotie’ van de gebeurtenis terug te laten komen wanneer de film op een later moment wordt teruggekeken.

 

A3 film profiel4